Top Wheels este un atelier specializat din Bucuresti pe reconditionarea totala a jantelor auto. Adica poti sa te duci la ei cu jante sparte, crapate, rupte, julite si ei ti le transforma in cele mai frumoase roti pe care le-a avut masina ta. Sau, pur si simplu, poti sa te duci la ei ca sa-ti vopseasca rotile intr-o culoare noua, daca vrei. Dar asa ceva am mai vazut, nu? Ei bine, oamenii astia sunt plini de surprize...

Top Wheels Auto este pe piata din 2011 si a ajuns ca acum sa aiba servicii complete dedicate reconditionatului de jante auto. Mai exact, la Top Wheels poti sa-ti indrepti jantele de tabla sau aliaj, poti sa-ti duci rotile fisurate pentru sudura si reparatie, poti sa vopsesti jantele electrostatic, le poti polisha sau le poti da un aspect unic cu ajutorul hidrotransferului sau a picturii cu aerograf.

Totul sub acelasi acoperis

Top Wheels este un loc special pentru ca absolut orice operatiune se face in regim propriu, fara "colaborari". Adica in acelasi atelier sunt si sablate rotile, si vopsite, indreptate si asa mai departe. Totul este intr-un singur loc! Iar acest lucru inseamna ca in cazul vopsirii jantelor cu vopsea electrostatica, cel mai bine este ca jantele sa fie vopsite imediat dupa sablare. Si pentru ca aceste doua operatiuni se fac aici, metalul nu are timp sa oxideze si vopseaua rezista timp mai indelungat.

La fel se intampla si cu orice alta interventie: clientul duce rotile la ei, fie in portbagaj, fie direct de pe masina, le lasa aici si oamenii de la TW se ocupa de absolut tot ce este nevoie pentru reparatia/cosmetizarea/reconditionarii jantelor foarte usor si rapid, pentru ca au propriile ateliere de sudura, indreptat, sablat si vopsitorie.

Cel mai scurt timp de executie din Romaniatopwheels_400

Aici vei gasi cel mai scurt timp de executie din Romania. Un set dureaza de obicei 2 zile pentru a fi reconditionat complet. Dar, in situatii speciale, clientul poate fi programat sa vina cu masina dimineata, la 8:30 cand incepe programul, o lasa la service, si poate sa plece la ora 13:00 cu jantele refacute, indreptate, sablate, vopsite. Tot "de vina" pentru aceasta performanta este faptul ca toate utilajele sunt sub acelasi acoperis si nu sunt nevoiti sa colaboreze cu nimeni.

Primesti jante la schimb GRATUIT pentru masina ta

Cand am citit chestia asta, nu ne-a venit sa credem. Dar ne pare bine ca exista asa ceva la noi in tara! Probabil ca cei de la Top Wheels sunt singurii care iti pun la dispozitie jante la schimb pe toata durata reconditionarii jantelor, daca nu ai roti de rezerva sau nu poti lasa masina acolo. Si mai interesant este ca acest beneficiu iti este oferit gratuit! Cu alte cuvinte, te duci pe roti cu masina, lasi jantele tale la reconditionat, dupa care pleci acasa cu masina dotata cu alte jante 'de imprumut'!

Garantie 3 ani

In timp ce alte ateliere care fac vopsire in camp electrostatic iti vor oferi doar 2 ani garantie la orice lucrare, atelierul Top Wheels se bazeaza pe calitatea muncii lor si pentru asta sunt gata sa-ti garanteze 3 ani lucrarea!

Singurul atelier de roti din Romania cu expozitie de jante!

In atelierul Top Wheels clientii pot gasi in permanenta expuse peste 30 de jante reconditionate de ei in diferite culori. De ce aceasta bataie de cap si investitie aparent fara sens? Pentru a le oferi posibilitatea clientilor sa vada exact cum arata produsul finit, paleta de culori si calitatea lucrarilor. Mai mult, daca cineva doreste sa vada cum vine o anumita culoare pe masina proprie, poate proba jantele pentru a vedea care sunt mai potrivite. O alta trasatura intalnita exclusiv aici!

sursa: 4tuning.ro