Salora Soft S.R.L.

Vopsitorie Tinichigerie Bucuresti-Sector 5 Bucuresti - Salora Soft S.R.L. reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Salora Soft S.R.L. - Vopsitorie Tinichigerie Bucuresti-Sector 5.


   Service-ul Salora Soft colaboreaza cu toate firmele de asigurari. Reparatiile se pot face prin decontare directa de la asigurator (dosar de daune).

   Salora Soft S.R.L. isi propune sa efectueaze servicii profesioniste Service Auto Bucuresti Sector 5de reparatii auto, asistenta tehnica, comert cu piese auto – motoare, anvelope noi si piese auto second-hand, accesorii auto. Compania noastra are un personal de 30 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare.

    Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei.

    Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil.

    Experienta Salora Soft S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. 

Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.


Ne puteti gasi in urmatoarea locatie:

Bucuresti Sector 5
Str. Spataru Preda, Nr. 5

031 805 90 28

0744 564 394

service_17_400

Produse si servicii

    In cadrul vopsitoriei auto se pot face mai multe tipuri de operatiuni, cum ar fi:

- vopsire element
- polis auto
- vopsire si reconditionare jante auto
- vopsire auto integrala


    Atelierul de tinichigerie este dotat cu cele mai moderne instrumente de masurare si redresare a caroseriei.


Redresarea si inlocuirea elementelor de caroserie
Tobe de esapament
Inlocuirea sau repararea structurii de rezistenta a autoturismelor
Demontari / remontari anexe aferente (bandouri, manere, faruri, etc.)
Redresat caroserii pe banc de centrat computerizat
Inlocuire parbrize si lunete
Montare senzori parcare si alte accesorii auto
Repararea suprafetei exterioare
Sudura in puncte si aluminiu
Sisteme de indreptat tabla: la rece si la cald

service_1_400

Indreptari si inlocuiri ale elementelor de tabla ale caroseriei se folosesc aparate de sudura in mediu protejat truse de tinichigerie moderne.
    In cadrul atelierului de tinichigerie se pot efectua reparatii complete si complexe de tinichigerie, unitatea avand in dotare aparatura necesara fiecarei operatii , respectiv: pentru redresat lonjeroane si pentru redresarea caroseriilor se foloseste standul pentru redresarea (centrarea) caroseriilor
    Lucratorii nostri specializati in vopsitorie auto isi desfasoara activitatea utilizand cele mai moderne, economice si ecologice tehnologii.
    O foarte mare importanta o are pregatirea autovehiculului pentru vopsire, de aceea aceasta se face in zone speciale, dotate cu filtre si grup de aspiratie, astfel se mentine  o curatenie impecabila fara urme de praf.
    Echipamentele pneumatice pentru slefuit sunt racordate la grupul central de aspiratie, acesta protejand caroseria impotriva gazarii cu fuller. Uscarea rapida si in profunzime a chitului si a fullerului se realizeaza cu ajutorul lampilor cu unde infrarosii.
    Vopsirea se face numai in cabine speciale dotate cu filtre si instalatii de aspiratie.
    Aerul folosit la uscarea vopselei este filtrat pentru a se evita depunerea de impuritati sau de particule de apa pe suprafetele vopsite.
    Atelierul este dotat cu standuri de preparare a vopselelor,  toti specialistii nostri in vopsit detin atestate de calificare.
    Si in acest caz experienta multimarca este de un real folos tinand cont ca fiecare producator auto are retete proprii de culoare.
    Izolarea vehiculului in timpul efectuarii vopsirii se face integral, indiferent de numarul elementelor vopsite.

service_11_400