Vopsitorie Tinichigerie Radauti Judet Suceava - Autoservice SRL (Auto Mitric)

Vopsitorie Tinichigerie Radauti Suceava - Vopsitorie Tinichigerie Radauti Judet Suceava - Autoservice SRL (Auto Mitric) reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Vopsitorie Tinichigerie Radauti Judet Suceava - Autoservice SRL (Auto Mitric) - Vopsitorie Tinichigerie Radauti.


   Situata în judetul Suceava, pe frumoasele plaiuri ale Bucovinei, firma S.C. AutoMitric S.R.L. este una dintre cele mai noi reprezentante ale Concernului Volkswagen în România.

   Înfiintata în anul 1991, initial ca un mic atelier de reparatii auto, prin abnegatie si daruire din partea fondatorilor ei , firma s-a dezvoltat an de an ajungând în prezent sa fie cunoscuta mult peste granitele judetului Suceava.

   În prezent principalele domenii de activitate constau în prestarea intregii game de servicii în domeniul de reparatii auto, comercializarea de autoturisme noi, comercializarea de piese de schimb, consumabile si accesorii auto, servicii de închiriere autoturisme.

   Ne gasiti oricand aveti nevoie de noi si in acest scop consultantii nostri de vanzare va stau la dispozitie la tel. 0230 5500000 in fiecare zi de Luni pana Vineri intre orele 8.30 si 17.30 si Sambata intre orele 9 si 14.

   Va asteptam!

Vopsitorie Tinichigerie Radauti Judet Suceava

Produse si servicii

   S.C. AutoMitric S.R.L. va ofera urmatoarea gama de servicii:
Vopsitorie Tinichigerie Radauti Judet Suceava

   Tinichigerie: 

   - Redresare caroserie;
   - Redresarea si inlocuirea elementelor de caroserie;
   - Sudura in puncte si aluminiu, sudura cu argon;
   - Sisteme de indreptat tabla: la rece si la cald;
   - Tobe de esapament;
   - Montat si demontat parbrize;
   - Repararea suprafetei exterioare;
   - Inlocuirea sau repararea structurii de rezistenta a autoturismelor;
   - Demontari / remontari anexe aferente (bandouri, manere, faruri, etc.);
   - Redresat caroserii pe banc de centrat computerizat.Vopsitorie Tinichigerie Radauti Judet Suceava

   Vopsitorie:

   - Partea de tinichigerie: indreptarea caroseriei daca e lovita sau curatarea de rugina daca este cu astfel de probleme; aici intra si demontarea sau golirea de pe caroserie a elementelor care nu se vopsesc (ornamente, grile, clante, etc.);
   - Grunduirea initiala;
   - Chituirea si slefuirea suprafetei pana se obtine forma dorita; in cazuri extreme se repeta de 3 sau 4 ori aceasta etapa si se mai foloseste si chit suflabil;
   - Aplicarea unui strat de filler – spritzchit si matuirea acestuia dupa uscare;
   - Mascarea si vopsirea efectiva – se aplica initial vopseaua (e nevoie de vopsea auto speciala) si ulterior lacul (aceasta operatiune se face in “cuptor”, adica in incaperea special vetilata si incalzita pentru vopsirea de masini); calitatea lucrarii va depinde mult si de marca de vopsea auto auto folosesti insa va depinde mult si de ce tip de lac auto aplici pe masina;
   - Remontarea elementelor care s-au dat jos de pe masina.

Galerie foto