Polish-ul este o substanta usor abraziva care slefuieste suprafata vopsita si ii permite sa straluceasca. Ceara este non-abraziva care acopera si protejeaza vopseaua si umple urmele de lovituri si adancituri microscopice aflate in vopsea pentru a o ajuta sa straluceasca.mol3f_hutchins_hamach_400
    Vopseaua masinii tale este asaltata de obiecte straine, radiata de soare, bombardata de poluare, ploi acide, sare și alte impuritați. Se intampla incetul cu incetul, in fiecare zi.
    O masina de polisat cu dubla acțiune ofera cea mai buna lustruire si inlaturare a zgarieturilor.    
    Procedeele prin care se face polisharea auto nu sunt simple si necesita foarte mult timp si rabdare pentru a iesi ceva perfect acesta este ai farmecul polisarii, atentia la detalii.
    Polisharea vopselei masinii tale repara prejudiciul cauzat de mobileautodetailingsoare, contaminarea, zgarieturile cauzate de  obiecte straine, precum si spalarea si uscarea efectuate.
    O persoana neinstruita nu poate face acest lucru acasa. Motivul este simplu: Vopseaua si finisajele masinilor moderne sunt foarte greu de lustruit si de intretinut fara a avea uneltele necesare.

    Defectele care sunt sub suprafata, sunt tratate prin polisare si defectele ce sunt pe suprafata lacuita ca bitum,smoala, insecte, este tratata cu Clay Bar(argila), trecerea argilei peste vopsea cu un lubrifiant pentru a prinde particulele de murdarie. Este un proces ce necesita timp, dar acest lucru face o mare diferenta la aspectul final al vopselei, in special pe masinile ce au o culoare mai deschisa, care par sa arate fiecare imperfectiune usoara in vopsea.

pic50_400

    Multe zgarieturi cauzate de la chei, zgarieturi in parcare si alte daune pot fi aproape complet eliminate cu polish.
    O zgarietura urata devine practic invizibila, cu un pic de slefuire. Deci, inainte de a duce masina la o vopsitorie auto, incearca si polish auto sa vezi daunele reale si daca merita sa o revopsesti.