LETADY S.R.L.

Vopsitorie Tinichigerie Baia Mare Maramures - LETADY S.R.L. reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre LETADY S.R.L. - Vopsitorie Tinichigerie Baia Mare.


   LETADY este un service auto ce va pune la dispozitie, o gama larga de servicii pentru masini de diferite marci. Profesonalismul si devotamentul echipei, o sa se simtita pana la cel mai mic detaliu si datorita acestui fapt, consideram ca suntem cel mai potrivit service auto din Baia Mare, pentru nevoile dumneavoastra.
   LETADY este un service auto, in care serviciile de mecanica auto, vopsitorie auto si tinechigeria auto, plus si alte servicii auto, sunt oferite cu un grad ridicat de profesionalism, deoarece numai asa clientii nostri vor fi multumiti si relatia client service auto o sa fie o experienta mai mult decat placuta.

 

Va asteptam la sediul nostru din: Str. Victoriei 156 B, Baia Mare

 

Telefon: 0262-349.209

E-mail: office@letady.ro

Constatari si intocmiri dosare de dauna pentru societatile de asigurari, cu decontare directa!

 

 

Produse si servicii

   VOPSITORIE


   Letady ofera solutii complete de vopsire auto: chituri, fullere, lacuri si vopsele. In cadrul Sectiei de Vopsitorie, dotata cu o cabina de vopsit se pot executa operatii de intretinere (polishare, ceruire), vopsire partiala sau totala folosind speciale nemetalizate, metalizate, perlate, vopsele speciale (efect cupru, crom, magic colors), se pot vopsi autoturisme cu vopsele din serii limitate, sau se pot realiza vopsele pentru masini de epoca.
   In timpul procesului de pregatire in vederea vopsirii si in timpul vopsirii efective toate autovehiculele sunt izolate integral, indiferent de numarul elementelor vopsite, folosindu-se solutii profesionale de ultima generatie.
   Deoarece o foarte mare importanta o are pregatirea autovehiculului pentru vopsire, aceasta se face in zone speciale, dotate cu filtre si grup de aspiratie, service-ul nostru avand in dotare spatiu de pregatire pentru vopsitorie dotate cu dispozitive de slefuit profesionale cu solutii complete de absorbtie a prafului.

 

   TINICHIGERIE


   In cadrul service-ului nostru, reparatiile la structura metalica si de rezistenta a autovehiculelor se realizeaza intr-un spatiu adecvat si cu o dotare corespunzatoare. Atelierul de tinichigerie dispune de toate mijloacele tehnice necesare indreptarii elementelor de caroserie si interventiei pe structura de rezistenta. Pentru a evita pe cat posibil folosirea sudurii, solutia aleasa este aceea a deformarilor la rece, realizate cu ajutorul echipamentelor speciale.

 

   MECANICA GENERALA 

 

   Deoarece service-ul nostru este foarte bine dotat, iar echipa noastra de mecanici este formata din profesionisti, problemele autovehiculului dumneavoastra vor fi solutionate intr-un timp foarte scurt si suntem sigur ca ne veti recomanda tuturor cunoscutilor.
   Mecanica autovehiculului dumneavoastra are parte de solicitare continua. Din acest motiv, are nevoie si de intretinere la intervale regulate:
    -schimb ulei, filtre si fluide de racire

    -placute frana, discuri frana, saboti frana, cilindrii frana, cabluri frana, etrieri
    -uleiuri, capete de bara, bielete directie, burdufuri, caseta directie, pompa servo, rulmenti, articulatii
    -arcuri, amortizoare, flanse, rulmenti sarcina, brate suspensie, bare antiruliu, pivoti, bucse
    -toba, catalizatoare, sonde lambda, tampoane, turbo-compresoare
    -radiatoare apa, ulei, pompa apa, termostat, furtune, sonde, incalzire/racire habitaclu
    -curele distributie, curele transmisie, injectoare, garnituri, suporti, tampoane
    -Kit ambreiaj, volanta, articulatii planetare, pompa si cilindru ambreiaj, uleiuri


 

   SERVICE CLIMATIZARE AUTO


    -verificarea instalatiei de aer conditionat si climatizare;
    -curatarea instalatiei de aer conditionat si climatizare (indepartarea umiditatii si a impuritatilor depuse de ulei);

    -incarcarea instalatiei cu refrigerant (in majoritatea cazurilor este vorba despre freon R 134 a) si ulei, in functie de specificatiile producatorului pentru modelul dumneavoastra;
    -inlocuirea filtrelor uzate;
    -reparatii ale sistemului electric.