SC Auto Ventel SRL

Vopsitorie Tinichigerie Borsa Maramures - SC Auto Ventel SRL reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC Auto Ventel SRL - Vopsitorie Tinichigerie Borsa.


    Vopsirea se face numai in cabine speciale dotate cu filtre si instalatii de aspiratie.
    Lucratorii nostri specializati in vopsitorie auto isi desfasoara activitatea utilizand cele mai moderne, economice si ecologice tehnologii.
    O foarte mare importanta o are pregatirea autovehiculului pentru vopsire, de aceea aceasta se face in zone speciale, dotate cu filtre si grup de aspiratie, astfel se mentine  o curatenie impecabila fara urme de praf.
    Atelierul vopsitorie este dotat cu aparatura si scule de ultima generatie,3 cabine de vopsit (CMC), laborator de preparare a vopselurilor, utilizandu-se un sistem computerziat si o balanta electronica de mare precizie.
    Personalul specializat prin cursurile de formare, folosind tehnologia cea mai avansata, au ca obiectiv obtinerea unor rezultate foarte bune.
    Se pot executa operatii specifice de intretinere (polishare, ceruire), vopsire partiala sau totala cu vopsea normala sau metalizata.
    Dispunem de mijloace moderne pentru indreptarea elementelor caroseriei.
    Executam in atelierul nostru de tinichigerie indreptarea elementelor de caroserie si interventia pe structura de rezistenta la rece.
    Este evitata folosirea sudurii pe cat posibil, aceasta putand afecta stratul de protectie anticoroziva al metalului. De aceea pentru o protectie cat mai buna a autoturismului dumenavoastra am ales solutia deformarii la rece, realizata cu ajutorul echipamentelor speciale (masa si robotul de rederesat caroserii).
    In locurile in care sudura continua este absolut necesara, se utilizeaza aparatul de sudura in argon, acesta avand avantajul ca nu incalzaste o suprafata mare in jurul sudurii, metalul fiind mai bine protejat.

Produse si servicii

    In cadrul vopsitoriei auto se pot face mai multe tipuri de operatiuni, cum ar fi:

- vopsire element
- vopsire auto integrala
- vopsire si reconditionare jante auto
- polis auto


    Atelierul de tinichigerie este dotat cu cele mai moderne instrumente de masurare si redresare a caroseriei.

Inlocuire parbrize si lunete
Montare senzori parcare si alte accesorii auto
Repararea suprafetei exterioare
Inlocuirea sau repararea structurii de rezistenta a autoturismelor
Demontari / remontari anexe aferente (bandouri, manere, faruri, etc.)
Redresat caroserii pe banc de centrat computerizat

Galerie foto