Radacini Motors SRL - Vopsitorie Tinichigerie Brasov

Vopsitorie Tinichigerie Brasov Brasov - Radacini Motors SRL - Vopsitorie Tinichigerie Brasov reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Radacini Motors SRL - Vopsitorie Tinichigerie Brasov - Vopsitorie Tinichigerie Brasov.  

   Service-ul Radacini Motors Brasov va ofera cel mai bun raport pret / calitate pentru reparatiile de tinichigerie auto si operatiunile de vopsire, indiferent de marca sau modelul autoturismului.

   Va oferim transparenta in emiterea facturilor si asupra preturilor, iar orice modificare sau operatie aditionala va fi mai intai discutata cu dumneavoastra.

   In plus, va oferim decontare directa cu cele mai importante societati de asigurare din tara (ALLIANTZ TIRIAC, ASIROM, BCR ASIGURARI, GENERALI ASIGURARI, GROUPAMA ASIGURARI, OMNIASIG, UNIQA).

   La Radacini Motors Brasov ne pasa de masina dumneavoastra si va oferim:

   - o sala de asteptare moderna unde sunteti serviti in mod gratuit cu o bautura la alegere;

   - posibilitatea de a viziona din sala de asteptare lucrarile efectuate la masina aflata in service;

   - Internet Wireless;

   - Parcare spatioasa cu acces usor.

   Service-ul Radacini Motors Brasov este dotat cu echipamente de ultima generatie pentru intretinerea si repararea masinii dumneavoastra, oferind o gama intreaga de operatiuni.

Vopsitorie Tinichigerie Brasov

Produse si servicii

   Radacini Motors Brasov va ofera urmatoarea gama de operatiuni:Vopsitorie Tinichigerie Brasov

   Tinichigerie auto

   Suntem autorizați să executăm lucrări de reparație a caroseriei automobilelor, inclusiv structura de rezistență a acestora.

   Tinichigii angajați sunt persoane cu experiența, care folosesc scule și dispozitive necesare pentru a putea repara rapid și bine elementele de caroserie deformate.

   Pentru executarea reparațiilor folosim, după caz, scule de mână specializate, electrice, hidraulice sau pneumatice, precum și aparate de sudură în mediu protector MIG/MAG.

   Vopsitorie auto

   Lucrările de vopsitorie le executăm în spații destinate acestui scop, având atelier de pregătire și cabina de vopsit (cuptor).

   Vopsitorii sunt calificați și cu experiență, fiind la curent cu noutățile din domeniul vopsitoriei auto (materiale și tehnologii noi).

   Materialele folosite sunt profesionale, Radacini Motors Brasov dispunând de laborator propriu de preparare a vopselelor.

   Atunci când situația ne permite, executam retușuri profesionale de vopsitorie, fiind capabili astfel să scădem costurile suportate de clienți pentru reparația autovehiculului.

 Vopsitorie Tinichigerie Brasov

 

Galerie foto