S.C. Turbocon Auto S.R.L. - Tinichigerie PDR Bucuresti (Tinichigerie cu Ventuze,‎ Tinichigerie fara Revopsire), Reparatii Ciobituri Parbrize Reconditionari Polish Geamuri Faruri Vopsea

Vopsitorie Tinichigerie Bucuresti-Sector 1 Bucuresti - S.C. Turbocon Auto S.R.L. - Tinichigerie PDR Bucuresti (Tinichigerie cu Ventuze,‎ Tinichigerie fara Revopsire), Reparatii Ciobituri Parbrize Reconditionari Polish Geamuri Faruri Vopsea reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. Turbocon Auto S.R.L. - Tinichigerie PDR Bucuresti (Tinichigerie cu Ventuze,‎ Tinichigerie fara Revopsire), Reparatii Ciobituri Parbrize Reconditionari Polish Geamuri Faruri Vopsea - Vopsitorie Tinichigerie Bucuresti-Sector 1.


Service-ul Nr. 1 in Romania de Smart Repair va ofera urmatoarea gama de servicii:

- reparatii indoituri fara revopsire (vopseaua originala ramane pe autoturism);

- reparatii parbrize;

- polish geam;

- detaling interior.

Smart Repair pentru o gama variata de avarii - Garantie 100%.

12301597_730592607076526_1605249977949070721_n_400_01

Produse si servicii

   Compania S.C. Turbocon Auto S.R.L. va ofera urmatoarea gama de servicii:

   Tinichigerie PDR (Paint Dent Repair):

   Reparația indoiturilor care nu au afectat vopseaua originala. Prin aceasta tehnica cu ajutorul unor tije speciale si ventuze, indoiturile sunt reparate, caroseria fiind adusa in starea sa initiala, fara a afecta vopseaua masinii. Orice imperfectiune de pe suprafata caroseriei poate fi reparata cu ajutorul tinichigeriei PDR, atata timp cat vopseaua masinii nu a fost afectata.pdr_400

   In cazul in care masina dvs a suferit un accident usor, in urma careia nu a fost afectata vopseaua masinii, caroseria fiind doar indoita atunci o solutie economica si rapida este tinichigeria PDR.
   Prin tinichigeria PDR, nu trebuie sa apletati la chit si revopsire asa cum se procedeaza in cazul tinichigeriei clasice cand trebuie sa lasati masinia in service pentru cateva zile. Masina dvs, va fi gata in aceiasi zi in care ati facut programarea.

   Beneficiile repararii indoiturilor caroseriei masinii prin tinichigeria PDR:

  • Va puteti pastra garantia vopselei caroseriei masinii;
  • Tehnica este rapida cu ajutorul unor tije de metal si ventuze, masina va fi gata in aceiasi zi in care este programata;
  • Costurile sunt cu pana la 60% mai ieftine decat tinichigeria clasica.

   Reparatii ciobituri parbrize:  

   Reparații ciobituri parbrize. Reparam orice fel de ciobitura sau fisuri din parbrize. Folosim aparate de inalta performanata marca GlasWeld, lideri in USA in materie de reparatii geamuri.

   Ce implica reparati ciobituri parbriz sau fisuri parbriz?

   Intregul proces este supervizat de profesionistii nostri Turbocon, ce sunt special trainuiti pentru acest proces.

   Prima etapa consta in curatarea sau uscarea punctului de impact (a ciobiturii din parbriz), urmata din instalarea dispozitivului GlasWeld si a injectorului Ecovac.

   A doua etapa consta in extragerea aerului intrat in ciobitura prabrizului, in 10% din cazuri este necesara gaurirea parbrizului deoarece aerul sau rasina nu pot iesi/intra in parbiz.parbriz

   Pasul trei, se introduce rasina in ciobitura parbriz sub vidul creat, astfel rasina poate intra eficient in parbriz, ciobitura devenind aproape invizibila.

   Pasul patru, dupa ce rasina a patruns in toata ciobitura aceasta se usuca cu o lampa ultravioleta 3D. Aceasta lampa circulara ajuta la uscarea uniforma a rasinei astfel reparatia se camufleaza foarte bine in parbriz.
   Pasul cinci, dupa ce rasina s-a uscat se introduce o alta rasina peste ciobitura parbriz ca sa eliminam orice deformatie din structura parbrizului
   Pasul sase vom uniformiza din nou si acesta rasina cu ajutorul lampei cu ultraviolete 3D.
   Pasul sapte vom curata urmele in plus si cu ajutorul unui polish local vom cosmetiza locul unde am avut ciobitura parbriz.
   Reparatia este gata !
   Reusita reparatiei este de 90-100%.
   In cazul in care solicitati acest serviciu va rugam sa va efectuati o programare in prealabil!
   Beneficiile acestui serviciu:
  • Puteti salva parbrizul de a fi schimbat complet;
  • Veti economisi bani, nu va trebui sa schimbati parbrizul;
  • Veti economisi timp masina va fi gata in aceiasi zi in care masina e programata.

   Detailing interior:  

   Detailing interior- tratamente de spălare și igienizare de cea mai buna calitate.

 

   Servicii Turbocon de Smart Repair pe domeniul Detaling Interior: Reconditionari piele, Reconditionari volan, Curatare tapiterie, Curatare plafon.

   Polish geamuri:

   Polish geamuri– acest tratament poate remedia zgârieturile și efectul de matuire al geamului.Se poate aplica la orice fel de geam auto sau industrial.
   Ce implica reparatia zgarieturilor din geam?
   In cazul in care aveti geamul zgariat, parbrizul zgariat, va putem ajuta cu eliminarea zgarieturilor provocate de stergatorul de parbriz sau alte probleme aparute din mediul inconjurator.(ex: zgarieturi geam, zgarieturi parbriz, diverse zgarieturi, pete de calcar sau alte pete care nu pot fi eliminate).
   Se programeaza masina in service ul noastru sau faceti programare pt echipa noastra sa vina la locatia dvs in caz ca vorbim despre geam industrial.
   In cazul parbrizelor zgarieturile se elimina cu ajutorul polish-ului.polish_auto
   Polish-ul se efectueaza fara intrarea abraziva in geam pentru a pastra costurile acceptabile si a nu crea efect de lupa sau afecta in orice fel siguranta parbrizului.
   Pentru  geamurile industriale atunci putem sa eliminam in intregime zgarieturile sau urmele de uzura. Intai se intra abraziv cu masina de polish pt a elimina zgariturile adanci. Urmatoarea etapa conta in maturirea geamului pentru eliminarea zgarieturilor adanci, mai apoi urmeaza pasul doi de polishare in care geamul se aduce la starea initiala de luciu si transparenta fara
dupa ce se matuieste geamul astfel incat sunt  eliminate zgarieturile adanci se trece la pasul doi de polishare cand se aduce geamul la starea intiala de luciu si transparenta fara zgarieturi.

   Turbocon efectueaza servicii de: Polish geamuri auto/parbrize

  • Polisheaza si corecteaza sticla auto si alte suprafete vitrate
  • Detinem masina de polisat, sistemul de polisare LC restaureaza claritatea prin indepartarea urmelor provocate de stergatoare, zgarieturi usoare si alte mici defecte
  • Folosim pentru parbrize si geamuri auto, pe majoritatea suprafetelor vitrate

   Polish faruri:

   Recondiționarea farurilor le aduce la starea de fabrica. Îmbunătățind vizibilitatea și aspectul autovehiculului.

   Polish vopsea:vopsea

   Efectuam lucrari de Smart Repair prin Corectie lac, zgarieturi vopsea auto. Polish -ul are rezultate excelente la microzgarieturi, care de obicei sunt vizibile de aproape si in lumina soarelui. Cu un aparat de lustruit profesional le aduce la un acelasi nivel.

 

    

 

 

 

 

 

Galerie foto