SERVICII AUTO COMPLETE

Vopsitorie Tinichigerie Buzau Buzau - SERVICII AUTO COMPLETE reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SERVICII AUTO COMPLETE - Vopsitorie Tinichigerie Buzau.


Pagina web disponibila pentru o singura societate din Buzau

Pentru a va inregistra aici, va rugam sa ne contactati:

office@vopsitorie-tinichigerie.com

210 ron/12 luni

350 ron/24 luni

 

   Misiunea noastra este sa castigam increderea si aprecierea cat mai multor clienti cu ajutorul unor servicii de calitate superioara, rapide si cat mai accesibile. Pentru ca toate acestea sa fie posibile, detinem toate echipamentele necesare si un personal competent, la care se adauga dorinta de a satisface clientii. Fiecare serviciu este personalizat si beneficiaza de intreaga atentie a specialistilor nostri, rezultatele fiind excelente de fiecare data.

service_20_400

   - Reparatii parbrize;
   - Inlocuire parbrize, geamuri laterale sau lunete;
   - Reparatii bare de protectie, carene de motociclete, piese si componente auto;
   - Reparatii radiatoare;
   - Slefuire faruri;
   - Tinichigerie auto;
   - Vopsitorie auto.

 

Produse si servicii

In cadrul vopsitoriei auto se pot face mai multe tipuri de operatiuni, cum ar fi:

 • vopsire element
 • vopsire auto integrala
 • vopsire si reconditionare jante auto
 • polis auto
 • tinichigerie autoservice_17_400_01

    Atelierul de tinichigerie este dotat cu cele mai moderne instrumente de masurare si redresare a caroseriei.

 • Redresare caroserie
 • Redresarea si inlocuirea elementelor de caroserie
 • Sudura in puncte si aluminiu
 • Sisteme de indreptat tabla: la rece si la cald
 • Tobe de esapament
 • Montat si demontat parbrize

    Compania noastra va ofera servicii de tinichigerie usoara, pentru situatiile in care masina dumneavoastra a fost implicata intr-un accident sau este afectata de coroziune. Astfel, serviciile noastre presupun in principal indreptarea elementelor de caroserie auto si diverse reparatii in ceea ce priveste structura metalica si cea de rezistenta.

   Lucrarile de tinichigerie executate de specialistii nostri nu imbunatatesc doar aspectul si imaginea masinii. Acestea influenteaza considerabil rezistenta autovehiculului in caz de accident si modul de exploatare al acestuia. Asadar, incercam sa lucram la cele mai inalte standarde de calitate pentru a creste nivelul de siguranta al pasagerilor, acolo unde se poate.

Pentru a satisface chiar si cei mai exigenti clienti, folosim cele mai economice, ecologice si moderne tehnologii, serviciile noastre fiind cu adevarat profesionale. Va punem la dispozitie o paleta cromatica diversificata, de unde puteti alege nuanta preferata sau combinatia potrivita gusturilor proprii. Indiferent ca masina a fost zgariata sau are nevoie de un nou strat de vopsea, noi va oferim cea mai buna solutie.

   Detinem un spatiu amenajat special pentru lucrarile de vopsitorie, acesta fiind structurat pe zone precum cea de pregatire a vopselei, cea de uscare, cabina de pregatire a autoturismului, spatiul unde are loc procesul de vopsire etc. Fiecare autoturism trece prin etape bine stabilite pentru a ne asigura ca rezultatul este perfect. Asadar, in prima faza are loc pregatirea suprafetei, etapa care consta in degresarea si spalarea masinii, demontarea elementelor ce nu au nevoie de vopsire, aplicarea de chit acolo unde este cazul si o ultima examinare pentru depistarea impuritatilor.

   Urmatorul pas consta in vopsirea efectiva cu ajutorul celor mai bune produse si uscarea acesteia, pentru care se asteapta timpul necesar. Dupa ce suprafata este perfect uscata, are loc montajul si lustruirea suprafetei. Asadar, daca vreti sa colaborati cu un profesionist si sa beneficiati de cele mai bune servicii, va asteptam!

 vopsitorie_buzau_400

service_auto_buzau_400

 

 

Galerie foto