Tinichigerie-vopsitorie Alba Iulia Vali & Carmen Spedition S.R.L

Vopsitorie Tinichigerie Centura Alba Iulia Alba - Tinichigerie-vopsitorie Alba Iulia Vali & Carmen Spedition S.R.L reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Tinichigerie-vopsitorie Alba Iulia Vali & Carmen Spedition S.R.L - Vopsitorie Tinichigerie Centura Alba Iulia.


   Service multimarca specializat pe reparatii de tinichigerie-vopsitorie autoturisme-autoutilitare-camioane, polish caroserie si faruri.

  Atelierul nostru este dotat cu utilaje si scule de generatie noua: stand redresare caroserii, spatii pregatire, cabina vopsitorie (inclusiv microbuze si camioane), laborator de vopseluri.

 

0745.254.700

Luni-Vineri: 8.00-17.00

 

 vops_7_400

Produse si servicii

Atelierul de tinichigerie - dotat cu instrumente de masurare si redresare a caroseriei21_400
- Redresare caroserie;
- Redresarea si inlocuirea elementelor de caroserie;
- Sudura in puncte si aluminiu, sudura cu argon;
- Sisteme de indreptat tabla: la rece si la cald;
- Tobe de esapament;
- Montat si demontat parbrize;
- Repararea suprafetei exterioare;
- Inlocuirea sau repararea structurii de rezistenta a autoturismelor;
- Demontari / remontari anexe aferente (bandouri, manere, faruri, etc.);
- Redresat caroserii pe banc de centrat computerizat.

 

Vopsitorie auto, autoutilitare si camioane

   Servicii de vopsitorie complete avand dotarile necesare cu vopsitori specializati, fiind dotata cu laborator propriu de indentificare a nuantei si prepararea vopselei, fiind aplicata intr-o cabina moderna ce asigura o uscare uniformizata perfect si rezistenta in timp. Vopselele auto folosite sunt de calitate superioara iar formulele de culoare fiind obtinute computerizat. Procesul de vopsire se desfasoara in cabina profesionala ce asigura un rezultat final de exceptie si o uscare rapida. Aerul folosit pentru ventilare si aerul cald folosit pentru uscare este filtrat pentru a evita depunerile de impuritati sau de particule de apa.

   Pentru a vopsi masina trebuie sa urmezi cateva etape esentiale:
- Partea de tinichigerie: indreptarea caroseriei daca e lovita sau curatarea de rugina daca este cu astfel de probleme; aici intra si demontarea sau golirea de pe caroserie a elementelor care nu se vopsesc (ornamente, grile, clante, etc.);
- Grunduirea initiala;
- Chituirea si slefuirea suprafetei pana se obtine forma dorita; in cazuri extreme se repeta de 3 sau 4 ori aceasta etapa si se mai foloseste si chit suflabil;
- Aplicarea unui strat de filler – spritzchit si matuirea acestuia dupa uscare;
- Mascarea si vopsirea efectiva – se aplica initial vopseaua (e nevoie de vopsea auto speciala) si ulterior lacul (aceasta operatiune se face in “cuptor”, adica in incaperea special vetilata si incalzita pentru vopsirea de masini); calitatea lucrarii va depinde mult si de marca de vopsea auto auto folosesti insa va depinde mult si de ce tip de lac auto aplici pe masina;
- Remontarea elementelor care s-au dat jos de pe masina.

 

Polish caroserie și faruripolish_far_400

   Prin operatiunea de polish a caroseriei se indeparteaza zgarieturile fine uniformizand lacul deteriorat sau matuit. Procedura se va executa folosind un aparat de polisat profesional cu rotatii si prin intermediul unui burete cu o duritate mai mare.

   Echipa noastra ofera si serviciul de polish faruri. Folosind materiale originale, in mai putin de o ora farurile redevin noi, rezultatul de polish faruri este de fiecare data spectaculos.

   Din cauza oxizilor care se depun pe suprafata farurilor, a prafului prin care circulam cu viteze din ce in ce mai mari, a ghetei, zapezii, e.t.c, farurile devin inevitabil mate, lucru ce reduce drastic parametrii de iluminare a acestora. Polishul faruri va face ca toate aceste aspecte sa dispara.

taho_7_400

Galerie foto