S.C. Auto Prest Maxim S.R.L.

Vopsitorie Tinichigerie Cernavoda Constanta - S.C. Auto Prest Maxim S.R.L. reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. Auto Prest Maxim S.R.L. - Vopsitorie Tinichigerie Cernavoda.


   Service-ul auto multimarca Auto Prest Maxim S.R.L. este specializat in intretinerea si111_400 repararea autoturismelor fiind autorizat de Registrul Auto Roman pentru executarea de operatii de reparatii si intretinere pentru toate marcile de autoturisme. 

   In domeniul calitatii, preocuparile companiei privind promovarea unor solutii globale pentru satisfacerea cerintelor si depasirea asteptarilor clientilor s-au manifestat prin implementarea unui sistem de management al calitatii certificat conform SR EN ISO 9001:2001. Aceasta certificare impune desfasurarea tuturor activitatilor pe baza de proceduri si instructiuni de lucru, care sunt in permanenta actualizate si imbunatatite in concordanta cu cerintele pietei si ale mediului de afaceri.

     Vopsirea se face numai in cabine speciale, dotate cu filtre si instalatii de aspirare.
    Lucratorii nostri specializati in vopsitorie auto isi desfasoara activitatea utilizand tehnologii moderne, economice si ecologice.
    O foarte mare importanta o are pregatirea autovehiculului pentru vopsire, de aceea aceasta se face in zone speciale, dotate cu filtre si grup de aspiratie, astfel se mentine  o curatenie impecabila fara urme de praf.
    Echipamentele pneumatice pentru slefuit sunt racordate la grupul central de aspiratie, acesta protejand caroseria impotriva gazarii cu fuller. Uscarea rapida si in profunzime a chitului si a fullerului se realizeaza cu ajutorul lampilor cu unde infrarosii.
    Izolarea vehiculului in timpul efectuarii vopsirii se face integral, indiferent de numarul elementelor vopsite.
    Aerul folosit la uscarea vopselei este filtrat pentru a se evita depunerea de impuritati sau de particule de apa pe suprafetele vopsite.
    Atelierul este dotat cu standuri de preparare a vopselelor,  toti specialistii nostri in vopsit detin atestate de calificare.
    Dispunem de mijloace moderne pentru indreptarea elementelor caroseriei.
    Executam in atelierul nostru de tinichigerie indreptarea elementelor de caroserie si interventia pe structura de rezistenta la rece.
    Este evitata folosirea sudurii pe cat posibil, aceasta putand afecta stratul de protectie anticoroziva al metalului. De aceea pentru o protectie cat mai buna a autoturismului dumenavoastra am ales solutia deformarii la rece, realizata cu ajutorul echipamentelor speciale (masa si robotul de rederesat caroserii).
    In locurile in care sudura continua este absolut necesara, se utilizeaza aparatul de sudura in argon, acesta avand avantajul ca nu incalzaste o suprafata mare in jurul sudurii, metalul fiind mai bine protejat.

tinichigerie_auto_400

Produse si servicii

    Atelierul de tinichigerie este dotat cu instrumente de masurare si redresare a caroseriei.
vopsitorie_auto_400
-Redresare caroserie
-Redresarea si inlocuirea elementelor de caroserie
-Sudura in puncte si aluminiu
-Sisteme de indreptat tabla: la rece si la cald
-Tobe de esapament
-Montat si demontat parbrize


    In cadrul vopsitoriei auto se pot face mai multe tipuri de operatiuni:

- vopsire element
- vopsire auto integrala
- vopsire si reconditionare jante auto
- polis auto

 

De asemenea, Service-ul Auto Prest Maxim ofera o gama variata de servicii in domeniu:

 I.T.P. Categoria IIitp_3

   - Autoturisme; 
   - Autoutilitare sub 3.5 t; 
   - Microbuze;  
   - Remorci și semi-remorci;  
   - Rulote.
 
   Electrica-Diagnoza
   Mecanica Auto
   Tractari Auto
   Piese Schimb
   Accesorii auto

Galerie foto