ALINCO SRL

Vopsitorie Tinichigerie Cluj Napoca Cluj - ALINCO SRL reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre ALINCO SRL - Vopsitorie Tinichigerie Cluj Napoca.


   SC ALINCO SRL este o societate cu raspundere limitata infiintata in 2003. Societatea si-a inceput activitatea in 2004 si in anul 2011 a ajuns la peste 1.500 de clienti pe an. Cifra de afaceri este in crestere si se ridica la peste 300.000 de mii de euro. Cu o investitie de peste 250.000 de euro, oferim clientilor nostri servicii la standardele europene.

   Produsele si serviciile oferite de firma sunt compatibile din punct de vedere calitativ cu cele ale firmelor cele mai competitive in domeniu, fapt pentru care aceasta se bucura de aprecierea generala a clientilor. Pentru mentinerea si ridicarea acestui nivel calitativ, societatea face eforturi permanente in ceea ce priveste achizitionarea si operationalizarea unor tehnologii de ultima ora cat si pentru pregatirea corespunzatoare a personalului.
   In cazul in care autovehiculul dumneavoastra este avariat serios, firma noastra ofera tractarea gratuita pana la service.

 

Pentru mai multe informatii

ne puteti contacta la:

0740.567.084

 

alincoautoservice@yahoo.ro

 

Produse si servicii

Tinichigerie si vopsitorie

   In cadrul atelierului SC ALINCO SRL de vopsitorie si tinichigerie se pot executa operatii de vopsire partiala sau totala cu vopsea normala, metalizata sau perlata, redresarea sau inlocuirea elementelor de caroserie.

Tinichigerie

   Reparatiile la structura metalica si de rezistenta a autovehiculelor se realizeaza intr-un spatiu adecvat si cu o dotare corespunzatoare. Atelierul de tinichigerie dispune de toate mijloacele tehnice necesare indreptarii elementelor de caroserie si interventiei pe structura de rezistenta.

Vopsitorie

   In cadrul atelierului de vopsitorie se pot executa operatii de intretinere, vopsire partiala sau totala folosind vopseluri speciale nemetalizate sau metalizate.

 

Mecanica

   In cadrul unitatii de service auto SC ALINCO SRL realizam lucrari de mecanica cu personal specializat.

   Dotarile tehnice performante ne permit rezolvarea rapida si eficienta a lucrarilor de reparatie, factor esential in colaborarea cu societatile ce detin parcuri auto cu multe autovehicule. Bazandu-ne pe un sistem eficient de programari, fiecare operatiune de mecanica se realizeaza in cel mai scurt timp posibil, in ordinea programarilor.

 

Reparatii si intretinere auto

   Service-ul nostru ofera servicii de mecanica auto si de intretinere auto pentru a maximiza durata de viata a autovehicului. Mecanicii nostrii utilizeaza practici moderne pentru intretinere si reparatii auto. SC ALINCO SRL ofera asistenta complete pentru masina dumneavoastra.

 • 1. Reparatia, intretinerea sau inspectia motorului:
  • - Blocul motor – este elemental principal unde sunt adunate impreuna toate celelalte componente ale sistemului de propolsie precum bujiile, pistoanele sau arborele cotit.
  • - Chiulasa - este o componenta a sistemului de propulsive si impreuna cu pistonul si cilindrul formeaza un spatiu inchis unde se afla fluidul motor. In cadrul acesteia sunt amplasate si camera de ardere, canalele de distributie a gazelor sau orificii pentru injectoare si bujii.
  • - Baia de ulei – are rolul de a capta si depozita uleiul de motor.
  • - Cilindrii – reprezinta spatial de lucru in care se desfasoara ciclul motor.
  • - Volantul – are rolul de a echilibra functionarea motorului, de a pune la dispozitie suprafata de frictiune pentru discul de ambreiaj sau de a reduce socurile de la nivelul partilor motorului.
  • - Schimbul uleiului de motor.
  • - Sau pistonul – este utilizat pentru preluarea energiei rezultate din arderea combustibilului si transformarea acestuia in lucru mecanic.
  •    Acestea sunt o parte din componenetele motorului care pot creea probleme de functionare a masinii d-voastra. De aceea este importanta verificarea periodica a autovehiculului pentru a evita eventuale pagube.
 • 2. Instalatia de alimentare cu combustibil unde pot aparea probleme la: pompa de benzina sau pompa de alimentare, pompa de injectie, carburatorul, filtrul de aer, colectorul de evacuare, injectoarele sau regulatorul mechanic de turatie.
 • 3. Instalatia de aprindere si de pornire: contactul pentru cheie, bacteria de acumulatori, bobina de inductie, bujia, electromotorul de pornire etc.
 • 4. Instalatia de racire: lichidul de racier, radiatorul, pompa de apa, termostatul, ventilatorul si termocupla.
 • 5. Transmisia/sasiul: sistemul de franare, mecanismul de directive, sistemul de rulare, ambreiajul, suspensia si echipamentul electric, cutia de viteze, diferentialul sau arborii planetari.
 • 6. Mecanismul de directie.
 • 7. Sistemul de franare: discurile de frana, servofrana, placutele, senzorii de uzura, etrierele, sabotii, tamburi de frana, cilindrii de frana si alte accesorii.
 • 8. Sistemul electronic de siguranta: sistemul ESP, ABS sau ASR.
 • 9. Suspensia masinii: amortizoare, computerul de bord, bordul, instalatia de iluminare.

 

Galerie foto