SC Bogyat SRL

Vopsitorie Tinichigerie Fetesti Ialomita - SC Bogyat SRL reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC Bogyat SRL - Vopsitorie Tinichigerie Fetesti.


    Vopsirea se face numai in cabine speciale dotate cu filtre si instalatii de aspiratie.
    Lucratorii nostri specializati in vopsitorie auto isi desfasoara activitatea utilizand cele mai moderne, economice si ecologice tehnologii.
    O foarte mare importanta o are pregatirea autovehiculului pentru vopsire, de aceea aceasta se face in zone speciale, dotate cu filtre si grup de aspiratie, astfel se mentine  o curatenie impecabila fara urme de praf.
    Echipamentele pneumatice pentru slefuit sunt racordate la grupul central de aspiratie, acesta protejand caroseria impotriva gazarii cu fuller. Uscarea rapida si in profunzime a chitului si a fullerului se realizeaza cu ajutorul lampilor cu unde infrarosii.
    Izolarea vehiculului in timpul efectuarii vopsirii se face integral, indiferent de numarul elementelor vopsite.
    Aerul folosit la uscarea vopselei este filtrat pentru a se evita depunerea de impuritati sau de particule de apa pe suprafetele vopsite.
    Atelierul este dotat cu standuri de preparare a vopselelor,  toti specialistii nostri in vopsit detin atestate de calificare.
    Si in acest caz experienta multimarca este de un real folos tinand cont ca fiecare producator auto are retete proprii de culoare.
    Dispunem de mijloace moderne pentru indreptarea elementelor caroseriei.
    In cadrul atelierului de tinichigerie se pot efectua reparatii complete si complexe de tinichigerie, unitatea avand in dotare aparatura necesara fiecarei operatii , respectiv: pentru redresat lonjeroane si pentru redresarea caroseriilor se foloseste standul pentru redresarea (centrarea) caroseriilor
    Indreptari si inlocuiri ale elementelor de tabla ale caroseriei se folosesc aparate de sudura in mediu protejat truse de tinichigerie modern.

Produse si servicii

Atelierul de tinichigerie este dotat cu cele mai moderne instrumente de masurare si redresare a caroseriei.


Inlocuire parbrize si luneteVopsitorie Tinichigerie
Montare senzori parcare si alte accesorii auto
Repararea suprafetei exterioare
Inlocuirea sau repararea structurii de rezistenta a autoturismelor
Demontari / remontari anexe aferente (bandouri, manere, faruri, etc.)
Redresat caroserii pe banc de centrat computerizat

In cadrul vopsitoriei auto se pot face mai multe tipuri de operatiuni, cum ar fi:

Vopsire element
Vopsire auto integrala
Vopsire si reconditionare jante auto

Galerie foto