SUPER SERVICE OLTENITA

Vopsitorie Tinichigerie Oltenita Calarasi - SUPER SERVICE OLTENITA reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SUPER SERVICE OLTENITA - Vopsitorie Tinichigerie Oltenita.


   Avand un nivel inalt de instruire, echipa este pregatita sa va ofere asistenta la un nivel tehnic european. Vi se vor pune la dispozitie toate informatiile legate de costuri, clientul avand posibilitatea cunoasterii anticipate a implicatiilor financiare. Ii permitem clientului sa asiste langa masina sa pentru a vedea toate imbunatatirile si reparatiile ce i se aduc propriului autoturism.

   Numai prin investirea in cele mai noi tehnologii, adaptarea la cerintele pietii si integrarea activitatilor in structura organizationala, putem oferi noi perspective si solutii clientilor nostri.
   Bazandu-ne pe o strategie a ideilor si actiunilor flexibile, menite sa asigure o dezvoltare continua spre beneficiul investitorilor, partenerilor, clientilor si angajatilor, acest service auto este aliniat la standardele internationale de calitate.

Produse si servicii

Vopsitoriei auto in cabina de vopsit profesionala. Efectuam mai multe tipuri de operatiuni:

  • vopsire element;
  • vopsire auto integrala;
  • vopsire si reconditionare jante auto;
  • polis auto;
  • tinichigerie auto;
  • laborator vopsele auto.

Vopsele auto pe calculator orice culoare/orice tip de autoturisme/autoutilitare.

 

Image result for paleta culori vopsele auto
    Lucrarile de tinichigerie executate de specialistii nostri nu imbunatatesc doar aspectul si imaginea masinii. Acestea influenteaza considerabil rezistenta autovehiculului in caz de accident si modul de exploatare al acestuia. Asadar, incercam sa lucram la cele mai inalte standarde de calitate pentru a creste nivelul de siguranta al pasagerilor, acolo unde se poate.

Galerie foto