SC Akos SRL

Vopsitorie Tinichigerie Sfantu Gheorghe Covasna - SC Akos SRL reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC Akos SRL - Vopsitorie Tinichigerie Sfantu Gheorghe.


    Vopsirea se face numai in cabine speciale dotate cu filtre si instalatii de aspiratie.
    Lucatorii nostri specializati in vopsitorie auto isi desfasoara activitatea utilizand cele mai moderne, economice si ecologice tehnologii.
    O foarte mare importanta o are pregatirea autovehiculului pentru vopsire, de aceea aceasta se face in zone speciale, dotate cu filtre si grup de aspiratie, astfel se mentine  o curatenie impecabila fara urme de praf.
    Echipamentele pneumatice pentru slefuit sunt racordate la grupul central de aspiratie, acesta protejand caroseria impotriva gazarii cu fuller. Uscarea rapida si in profunzime a chitului si a fullerului se realizeaza cu ajutorul lampilor cu unde infrarosii.
    Aerul folosit la uscarea vopselei este filtrat pentru a se evita depunerea de impuritati sau de particule de apa pe suprafetele vopsite.
    Atelierul este dotat cu standuri de preparare a vopselelor,  toti specialistii nostri in vopsit detin atestate de calificare.
    Este evitata folosirea sudurii pe cat posibil, aceasta putand afecta stratul de protectie anticoroziva al metalului. De aceea pentru o protectie cat mai buna a autoturismului dumenavoastra am ales solutia deformarii la rece, realizata cu ajutorul echipamentelor speciale (masa si robotul de rederesat caroserii).
    Executam in atelierul nostru de tinichigerie indreptarea elementelor de caroserie si interventia pe structura de rezistenta la rece.
    In locurile in care sudura continua este absolut necesara, se utilizeaza aparatul de sudura in argon, acesta avand avantajul ca nu incalzaste o suprafata mare in jurul sudurii, metalul fiind mai bine protejat.

Produse si servicii

    Atelierul de tinichigerie este dotat cu cele mai moderne instrumente de masurare si redresare a caroseriei.

Redresare caroserie
Redresarea si inlocuirea elementelor de caroserie
Montat si demontat parbrize
Sudura in puncte si aluminiu
Sisteme de indreptat tabla: la rece si la cald
Tobe de esapament


    Pentru a vopsi masina trebuie sa urmezi cateva etape esentiale:

- partea de tinichigerie: indreptarea caroseriei daca e lovita sau curatarea de rugina daca este cu astfel de probleme; aici intra si demontarea sau golirea de pe caroserie a elementelor care nu se vopsesc (ornamente, grile, clante, etc.)
- grunduirea initiala
- chituirea si slefuirea suprafetei pana se obtine forma dorita; in cazuri extreme se repeta de 3 sau 4 ori aceasta etapa si se mai foloseste si chit suflabil;
- aplicarea unui strat de filler – spritzchit si matuirea acestuia dupa uscare
- mascarea si vopsirea efectiva – se aplica initial vopseau (e nevoie de vopsea auto specială) si ulterior lacul (aceasta operatiune se face in “cuptor”, adica in incaperea special vetilata si incalzita pentru vopsirea de masini); calitatea lucrarii va depinde mult si de marca de vopsea auto auto folosesti insa va depinde mult si de ce tip de lac auto aplici pe masina
- remontarea elementelor care s-au dat jos de pe masina.

Galerie foto