S.C. Plastic and Glass Romania S.R.L. Reparatii mase plastice si fibra de sticla Reparatii radiatoare Reconditionat, polisat faruri Reparatii parbrize Inlocuit parbrize, lunete, geamuri laterale

Vopsitorie Tinichigerie Targu Mures Mures - S.C. Plastic and Glass Romania S.R.L. Reparatii mase plastice si fibra de sticla Reparatii radiatoare Reconditionat, polisat faruri Reparatii parbrize Inlocuit parbrize, lunete, geamuri laterale reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. Plastic and Glass Romania S.R.L. Reparatii mase plastice si fibra de sticla Reparatii radiatoare Reconditionat, polisat faruri Reparatii parbrize Inlocuit parbrize, lunete, geamuri laterale - Vopsitorie Tinichigerie Targu Mures.


    Cu sediul in Targu Mures, Plastic and Glass va pune la dispozitie cei mai buni profesionisti pentru reparatii parbrize, reconditionare faruri, tinichigerie si vopsitorie. Activitatea noastra a inceput in anul 1998 in calitate de PFA, dupa care ne-am transformat in SRL si am reusit sa ne diversificam oferta de servicii. Asadar, datorita unei experiente bogate si expertilor nostri care imbina cunostintele de profil cu echipamentele moderne si produsele de calitate superioara, furnizam servicii complete si calitative.

   Misiunea noastra este sa castigam increderea si aprecierea cat mai multor clienti cu ajutorul unor servicii de calitate superioara, rapide si cat mai accesibile. Pentru ca toate acestea sa fie posibile, detinem toate echipamentele necesare si un personal competent, la care se adauga dorinta de a satisface clientii. Fiecare serviciu este personalizat si beneficiaza de intreaga atentie a specialistilor nostri, rezultatele fiind excelente de fiecare data.

   Puteti apela la noi de fiecare data cand aveti nevoie de: S.C. Plastic and Glass Romania S.R.L. Reparatii mase plastice si fibra de sticla Reparatii radiatoare Reconditionat, polisat faruri Reparatii parbrize Inlocuit parbrize, lunete, geamuri laterale

   - Reparatii parbrize;
   - Inlocuire parbrize, geamuri laterale sau lunete;
   - Reparatii bare de protectie, carene de motociclete, piese si componente auto;
   - Reparatii radiatoare;
   - Slefuire faruri;
   - Tinichigerie auto;
   - Vopsitorie auto. 

   Mentionam ca reparam faruri de mai bine de 12 ani, timp in care ne-am perfectionat toate metodele si tehnicile de obtinere a unei suprafete perfecte. Deoarece siguranta si protectia masinii este un aspect important, dorim sa va dam o mana de ajutor prin comercializarea si instalarea unor folii de protectie solara, cu o garantie de 7 ani. 

   Indiferent de numarul comenzilor primite, echipa noastra raspunde cu promptitudine tuturor clientilor. Asadar, daca vreti sa beneficiati de seriozitate si profesionalism, Plastic and Glass este solutia ideala!

Produse si servicii

   S.C. Plastic and Glass Romania S.R.L. va ofera umatoarea gama de servicii:

   Tinichigerie AutoS.C. Plastic and Glass Romania S.R.L. Reparatii mase plastice si fibra de sticla Reparatii radiatoare Reconditionat, polisat faruri Reparatii parbrize Inlocuit parbrize, lunete, geamuri laterale

   Compania noastra va ofera servicii de tinichigerie usoara, pentru situatiile in care masina dumneavoastra a fost implicata intr-un accident sau este afectata de coroziune. Astfel, serviciile noastre presupun in principal indreptarea elementelor de caroserie auto si diverse reparatii in ceea ce priveste structura metalica si cea de rezistenta.

   Lucrarile de tinichigerie executate de specialistii nostri nu imbunatatesc doar aspectul si imaginea masinii. Acestea influenteaza considerabil rezistenta autovehiculului in caz de accident si modul de exploatare al acestuia. Asadar, incercam sa lucram la cele mai inalte standarde de calitate pentru a creste nivelul de siguranta al pasagerilor, acolo unde se poate.

   Cum reusim sa oferim cele mai bune servicii de tinichigerie? Detinem echipamentele si sculele corespunzatoare, avem un personal foarte bine instruit si acces la toate manualele de reparatie ale autovehiculelor. Cunostintele tinichigiului sunt importante, de aceea manualul de reparatii al producatorului si dotarileadecvate sunt o cerinta obligatorie pentru a lucra la standarde inalte.

   Specialistii nostri se folosesc de toate trucurile tehnice posibile pentru a va proteja masina si pentru a va oferi rezultatele mult dorite.Astfel, se evita pe cat posibil utilizarea sudurii, deoarece aceasta poate afecta stratul de protectie anticoroziva al metalului. In schimb, se folosesc alte tehnici la fel de eficiente si mult mai sigure, de care va puteti convinge chiar singuri apeland la serviciile noastre. Va asteptam!

   Vopsitorie Auto

   Cu totii ne dorim o masina care sa arate bine atat la exterior, cat si la exterior. Insa, pentru ca acest lucru sa fie posibil, este nevoie de intretinere permanenta si un service auto care sa aiba grija de masina in mod adecvat, ori de cate ori este nevoie. Noi va oferim servicii de tinichigerie, dar si vopsitorie in conditii optime, la cele mai inalte standarde de calitate. Astfel, putem transforma imaginea masinii dumneavoastra asa cum va doriti, folosind vopsea si materiale de la producatori renumiti.

   Pentru a satisface chiar si cei mai exigenti clienti, folosim cele mai economice, ecologice si S.C. Plastic and Glass Romania S.R.L. Reparatii mase plastice si fibra de sticla Reparatii radiatoare Reconditionat, polisat faruri Reparatii parbrize Inlocuit parbrize, lunete, geamuri lateralemoderne tehnologii, serviciile noastre fiind cu adevarat profesionale. Va punem la dispozitie o paleta cromatica diversificata, de unde puteti alege nuanta preferata sau combinatia potrivita gusturilor proprii. Indiferent ca masina a fost zgariata sau are nevoie de un nou strat de vopsea, noi va oferim cea mai buna solutie.

   Detinem un spatiu amenajat special pentru lucrarile de vopsitorie, acesta fiind structurat pe zone precum cea de pregatire a vopselei, cea de uscare, cabina de pregatire a autoturismului, spatiul unde are loc procesul de vopsire etc. Fiecare autoturism trece prin etape bine stabilite pentru a ne asigura ca rezultatul este perfect. Asadar, in prima faza are loc pregatirea suprafetei, etapa care consta in degresarea si spalarea masinii, demontarea elementelor ce nu au nevoie de vopsire, aplicarea de chit acolo unde este cazul si o ultima examinare pentru depistarea impuritatilor.

   Urmatorul pas consta in vopsirea efectiva cu ajutorul celor mai bune produse si uscarea acesteia, pentru care se asteapta timpul necesar. Dupa ce suprafata este perfect uscata, are loc montajul si lustruirea suprafetei. Asadar, daca vreti sa colaborati cu un profesionist si sa beneficiati de cele mai bune servicii, noi va asteptam!

   Service Parbrize   

   - Comercializare parbrize;
   - Montare parbrize;
   - Reparatii parbrize;
   - Cpmercializare geamuri laterale;
   - Montare geamuri laterale;
   - Reparatii geamuri laterale;
   - Comercializare lunete;S.C. Plastic and Glass Romania S.R.L. Reparatii mase plastice si fibra de sticla Reparatii radiatoare Reconditionat, polisat faruri Reparatii parbrize Inlocuit parbrize, lunete, geamuri laterale
   - Montare lunete;
   - Reparatii lunete.

   Service Auto

   Plastic and Glass va asteapta cu o gama larga de operatiuni de service auto, realizate de mecanici profesionisti cu experienta. Personalul nostru obtine intotdeauna rezultate excelente, indiferent de marca, tipul masinii sau problema acesteia. Toate operatiunile se desfasoara in atelierul nostru complet dotat cu echipamente de ultima generatie, scule, piese de schimb si alte produse profesionale, destinate reparatiilor, ingrijirii si reconditionarii autoturismelor la cele mai inalte standarde. 

   - Revizii auto (schimbul de ulei, schimbarea filtrului de ulei si aer, verificarea placutelor de frana), diagnoza auto;
   - Servicii climatizare;
   - Verificare si reglare a sistemului de iluminare (faruri, grupuri optice);
   - Schimb anvelope si echilibrare;
   - Reparatii sistem de suspensie (inlocuirea arcurilor si flanselor, amortizoarelor, geometrie roti etc.);
   - Reparatii si inlocuiri piese pentru sistemul de directie;
   - Verificare si inlocuire sistem de frane (placute si discuri de frana, saboti si tamburi, lichid de frana);
   - Verificare si inlocuire piese sistem de aprindere (bobine, bujii, relee);
   - Verificare stare si schimb baterie ;
   - Alte reparatii si servicii de intretinere.

   Folosim numai piese de calitate superioara, originale si raspundem cerintelor dumenavoastra cat mai rapid. Asadar, in cazul in care aveti nevoie de un service auto de incredere, contactati-ne si stabiliti o intalnire cu unul dintre reprezentantii nostri. Va asteptam!

   Folie protectie solara imobile – o investitie pentru casa si familie!  S.C. Plastic and Glass Romania S.R.L. Reparatii mase plastice si fibra de sticla Reparatii radiatoare Reconditionat, polisat faruri Reparatii parbrize Inlocuit parbrize, lunete, geamuri laterale

   Folia solara reprezinta nu doar o metoda de protectie impotriva razelor UV, ci si o cale de a economisi energie pentru racirea locuintei. Acestea sunt foarte usor de instalat, rezista o perioada lunga de timp si previn imprastierea cioburilor in cazul in care se sparge un geam. Razele ultraviolete patrund in locuinte chiar si atunci cand soarele nu bate direct in geam, intrucat acestea se reflecta in majoritatea suprafetelor. Prin urmare, folia de protectie solara este o solutie extrem de eficienta.

   Va oferim folie protectie solara imobile Solar Zone de inalta calitate, cu o garantie de 7 ani pentru toate foliile instalate de specialistii nostri. Acestea reduc efectul de orbire si ajuta la mentinerea confortului termic pe timpul verii, reduc costurile generate de consumul de energie atat vara , cat si iarna, protejeaza mobilierul impotriva decolorarii, imbunatateste aspectul cladirii, protejeaza intreaga familie impotriva razelor UV si desigur, creste gradul de siguranta in cazul in care se sparge un geam.

   Foliile de protectie solara sunt disponibile in varianta mata, reflectanta sau nereflectanta, dar si in diverse culori. Investitia dumneavoastra se va amortiza in 3-5 ani, iar eficienta acestor folii va micsora costurile de incalzire. Sunt destinate atat spatiilor rezidentiale, cat si celor publice sau comerciale, efectul estetic fiind unul deosebit.

Galerie foto