SC Auto Cat & Trucks Technology SRL

Vopsitorie Tinichigerie Tunari Ilfov - SC Auto Cat & Trucks Technology SRL reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC Auto Cat & Trucks Technology SRL - Vopsitorie Tinichigerie Tunari.


    Vopsitul se poate efectua in diverse forme care tin si de tipul de vopsea folosit, dar si de modul Vopsitorie Tinichigeriede lucru al fiecarui vopsitor in parte. Dar oricate tipuri de vopsea am folosi si oricate modalitati de aplicare am folosi, un lucru este mereu constant in importanata, si anume cabina de vopsit. Ce este o cabina de vopsit. O cabina de vopsit este o incapere sterila din punct de vedere al curateniei, fara particole de praf sau alte elemente ce se pot lipi de vopsea. Ofera printr-un sistem umidificator mediul recomandat de producatorul de lacuri si vopsele optim pulverizarii eliminand riscul aparitiilor de pete sau lacrimari vizibile la lucrari efectuate in service-uri neconforme. 

    Atelierul vopsitorie este dotat cu aparatura si scule de ultima generatie,3 cabine de vopsit (CMC), laborator de preparare a vopselurilor, utilizandu-se un sistem computerziat si o balanta electronica de mare precizie.
    Personalul specializat prin cursurile de formare, folosind tehnologia cea mai avansata, au ca obiectiv obtinerea unor rezultate foarte bune.

    Se pot executa operatii specifice de intretinere (polishare, ceruire), vopsire partiala sau totala cu vopsea normala sau metalizata.
    In cadrul atelierului de tinichigerie se pot efectua reparatii complete si complexe de tinichigerie, unitatea avand in dotare aparatura necesara fiecarei operatii , respectiv: pentru redresat lonjeroane si pentru redresarea caroseriilor se foloseste standul pentru redresarea (centrarea) caroseriilor
    Indreptari si inlocuiri ale elementelor de tabla ale caroseriei se folosesc aparate de sudura in mediu protejat truse de tinichigerie moderne.

Vopsitorie Tinichigerie

Produse si servicii

In cadrul vopsitoriei auto se pot face mai multe tipuri de operatiuni, cum ar fi:

Vopsire elementVopsitorie Tinichigerie
Vopsire auto integrala
Vopsire si reconditionare jante auto
Polis auto


Atelierul de tinichigerie este dotat cu cele mai moderne instrumente de masurare si redresare a caroseriei.

Redresare caroserie
Redresarea si inlocuirea elementelor de caroserie
Sudura in puncte si aluminiu
Sisteme de indreptat tabla: la rece si la cald
Tobe de esapament
Montat si demontat parbrize

Galerie foto