S.C. Mariodan Carlux S.R.L. - Service Auto Mecanica - Incarcare Sistem Climatizare Freon- Geometrie Roti 3D

Vopsitorie Tinichigerie Zalau Salaj - S.C. Mariodan Carlux S.R.L. - Service Auto Mecanica - Incarcare Sistem Climatizare Freon- Geometrie Roti 3D reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre S.C. Mariodan Carlux S.R.L. - Service Auto Mecanica - Incarcare Sistem Climatizare Freon- Geometrie Roti 3D - Vopsitorie Tinichigerie Zalau.


   S.C. MARIODAN CARLUX S.R.L. activeaza in domeniul service si reparatii auto de peste 10 ani, timp in care a castigat multa experienta si multi clienti fideli multumiti de calitatea serviciilor, rapiditatea si nu in ultimul rand preturile competitive.

   Service-ul MARIODAN CARLUX este situat in loc. Zalau, B-dul Mihai Viteazul, nr. 129 C, jud. Salaj, este compus dintr-o constructie cu suprafata de 1200 mp, o parcare cu o capacitate de 100-150 de locuri pentru autoturisme in asteptare, o sala de asteptare clienti dotata cu internet WIRELESS si cafeaua din partea casei, cu vizibilitate catre  zonele de lucru. Atat parcarea cat si incinta SERVICE-lui sunt prevazute cu camere de supraveghere si sistem de alarma. Scopul SERVICE -lui este de a multumi clientii nostri prin calitatea si rapiditatea lucrarilor, asta datorita atat profesionalismului angajatiilor cat si datorita aparaturii performante din dotare.

    Suntem un service MULTIMARCA, autorizat R.A.R., specializat în domeniul întreținerii și reparaților pentru toate tipurile de autvehicule. 
    Avem echipamente de diagnosticare de ultimă generație, suntem rapizi și oferim servicii de calitate la prețuri accesibile, lucru confirmat de cei 14 ani de activitate serioasă și metodică.

   De-a lungul timpului am adaugat valoare si am imbunatatit la maxim serviciile oferite clientilor si astfel am ajuns sa putem oferi o paleta completa de servicii auto. 

   De asemenea colaboram cu succes cu multi distribuitori si importatori de piese astfel ca putem oferi o gama larga de piese si accesorii auto pentru toate marcile de autoturisme, la cele mai bune preturi.

Vopsitorie Tinichigerie Zalau

Produse si servicii

Vopsitorie Tinichigerie Zalau    REPARAŢII TINICHIGERIE-VOPSITORIE

Executăm toata gama de operațiuni specifice de tinichigerie și vopsitorie, incluzând:

 • Redresări caroserii, îndreptări și înlocuiri elemente caroserie
 • Schimbări de parbrize/lunete/geanmuri laterale/geam usa
 • Operații de intreținere (polishare, ceruire, tratamente)
 • Vopsire parțială sau totală.

 

   Alte servicii:

 •    - Electrica si Diagnoza auto;
 •    - Geometria rotilor 3D;
 •    - Mecanica auto;
 •    - Service electrica auto;
 •    - Incarcare cu freon;
 •    - Magazin piese auto;
 •    - Statie ITP.

 

DECONTARE DIRECTĂ CU ASIGURATORII

Pentru reparațiile acoperite de polițele RCA si CASCO, oferim decontare directă cu majoritatea societăților de asigurări, printre care: Allianz, Generali, Groupama, Uniqa, Euroins si Asirom.

 

Related image

 

Galerie foto